keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Vihdoinkin uutisia

Meillä on lupa mennä tontille! Mitä nyt puoli vuotta myöhässä mutta kuitenkin. Eli siis kunnallistekniset työt on tehty ja tontille vapaa pääsy ensi maanantaista lähtien. Tarkoittaakohan se sitten sitä että se tarttisi sitten maksaakkin....

Maaperätutkimuksen sinne kyllä jo tilasin ennen tuota lupaa, ihan omin päin, mutta vasta tiistaiksi. Saadaan tietää mitä kaikkea tontti on syönyt. Olisi kyllä kiva saada se asemapiirrustus ennen sitä että vähän tietäisi tutkijamiekkoselle niitä talon kulmia näyttää. Pitääkin hoputtaa mestaria joka sen meille lupasi väkertää.

Niin ja talopakettihan on nyt sitten tilattu. Ensimmäinen laskukin tuli jo. Pääpiirrustuksia tässä jännityksellä odotellaan ja sitä että ehtiikös ne vielä kaupungin viimeiseen kokoukseen ennen lomia. Siitä sitten ratkeaa paljon. Esim se, että koska talo tulla tömäytetään tontille. Pitäisi varmaan pikkuhiljaa alkaa miettimään sitä perustusta. Niin ja se maalämpökaivokin vissiin pitäisi tilata. Ei hyvää päivää, mihin sitä onkaan itsensä taas kerran tunkenut!

Tuossa nyt sitten vielä kuva tontista. Aika ryteikköä vielä. Pauli laski eilen että 14 puuta pitää ainakin kaataa. Pitääkin hakea luotilankaa (onko se sen nimistä?) jotta voi vedellä sinne ne rajat selkeiksi.

Meille pääsee autolla!


2 kommenttia:

  1. Ihana tontti :) pysyykö noi puut siinä nyt sentään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Valitettavasti ei. Pakko kaataa talon tieltä noin 14 puuta. Mutta jäähän tontin taka osaan sentään muutamia jäljelle.

      Poista