keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Meillä on sähköä!

Eilen tuli soitto Fortumilta että sähköä ei voida kytkeä kun ei olla tehty papereita vielä eikä tilausta ole lähetetty heille sähkömiehen toimesta. Oltiimpas sitten ihan ihmeissään koska sähkäri tilasi sen jo pari viikkoa sitten ja minulle sanottiin kun koitin sopparia tehdä että se pitää tehdä sähkärin kautta. Saattaa mennä kuukausikin ennen kun toimitetaan. Meilläpä ei ole sitä kuukautta aikaa! Noh, sähkäri sitten soitti Fortumille ja sanoi ilmeisesti pari painavaa sanaa koska sähkö oli tänään kytketty. Jei!
Uutuuttaan hohtava sähkömittari
Ja raksakylttikin saatiin vihdoinkin paikalleen kun kaveri huomautti että on laitonta rakentaa jos ei tontilla ole näkyvissä rakentajan tietoja. No nyt on!

Huomenna joudutaankin sitten kaivuuhommiin. Tai no Pauli joutuu. Meitsi taitaa vaan parannella rusketusta tontin laidalla. "Pieni" unohdus sattui perustusjätkille. Heidän piti tehdä tallin kulmaan reikä maalämpöputkia varten mutta "hups, unohtui". Nyt vaihtoehtoina on porata reikä timanttiporalla (ja mistäs sen tähän hätään saisi) tai sitten kaivaa käytävä perustuksen alta josta vetää putket. Poraaja tulee kuitenkin tällä viikolla joten aikaa huomisaamu. Hip hei, rakentajan pikku iloja. Mutta siitä sitten lisää ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti