torstai 9. tammikuuta 2014

Joulupyhien käsityösaldoa

Välipäivinä oli yllättävän paljon luppoaikaa (siis jouluaaton ollessa jo ohi) ja tuli tehtyä jotain muutakin kuin vain syötyä.

Kaivelin tekemättömien töitten arkkuani ja sieltä tupsahti eteeni nalle jonka aloitin jo ennen vauvan syntymää. Sen oli tarkoitus olla ensinalle, odottamassa kotona kun tyttö pääsee laitokseltä. Mutta eipäs mennyt sitten ihan niin. Noh, tyttö täytti juuri vuoden ja nalle on vihdoin valmis. Tosin näyttää ehkä enemmän hiireltä kuin nallelta.



Joulupäivä meni kokeillessa erilaisia juttuja lahjakerästä Novitan Hilettä. Lopputulos oli hattu ja tumput pikkuiselle. Aika söpöt vaikka itse sanonkin. Sitten kun vielä tulisi talvi niin saisi käyttöönkin ne.



Arkussa majaili myös kasa kankaita joista on pitänyt tulla tyynyt naperon lattialle jo hetken aikaa ja vihdoin nekin on tehty.



Tätä ohjetta olen katsellut jo hetken Pinterestissä ja miettinyt että olisiko tarpeen oikeasti ja jouluna totesin että olisi todella ollut. Lapselle kun ei joka paikassa tietenkään ole syöttöistuinta. Ja kun tyynyistä jäi kankaita juuri sopivasti niin ei kun hommiin. Tälläinen siitä sitten tuli.



Ohje täällä: Mukana kulkeva syöttötuoli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti